Telefon: (+40) 735 094 337E-mail: office@drciprianmitache.ro"Frumusete pentru toti" - Dr. Ciprian Mitache

Tips&Tricks pentru un bronz perfect si o piele sanatoasa

Home / Blog / Tips&Tricks pentru un bronz perfect si o piele sanatoasa

Tips&Tricks pentru un bronz perfect si o piele sanatoasa

Odata cu sezonul, vacantele la plaja si expunerea la soare puternic, va prezint cateva tips&tricks pentru a termina vara cu un bronz sanatos fara a va risca santatea pielii.

1. Folositi crema rezistenta la apa cu un SPF minim 30. Aplicarea se face cu aproximativ 30 de minute inainte de expunerea la soare, pentru a avea timpul necesar actionarii asupra pielii. Este indicat ca din 2 in 2 ore sa reaplicati crema.

Woman-applying-sun-cream--007

2. Purtati o esarfa sau o palarie pentru a va proteja capul de soare si a nu risca insolatia. Este indicata si o pereche de ochelari de soare care va vor proteja ochii. Cand nu purtati doar costumul de baie, alegeti haine cat mai deschise la culoare.

Things-to-pack-for-the-beach-hats

3. Soarele este cel mai intens intre orele 10:00 si 16:00. Ar fi de preferat sa evitati acest interval. Daca nu, aveti grija sa folositi o umbrela si sa luati pauze de stat la umbra.

beach-umbrella-sun-400x400

4. Printre secretele unui bronz perfect se numara si o exfoliere usoara. O puteti face total natural, acasa, cu un amestec de zahar granulat si miere sau cafea si ulei de masline.

6649177e233157a1_exfoliate.xxxlarge_1

5. Nu in ultimul rand, o hidratare corespunzatoare este recomandata chiar si in viata de zi cu zi pentru sanatatea organismului. Beti suficienta apa pentru un ten si o piele catifelate, sanatoase si curate. Pentru un barbat sunt necesari aproximativ 3 litri de apa zilnic, iar pentru o femeie, aproximativ 2,2 litri.

drinking-water-on-a-beach

 

Recommended Posts

Lasati un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informatii sau programari va rugam sa ne contactati.

Start typing and press Enter to search

scarlett johansonbotox-injection