Telefon: (+40) 735 094 337E-mail: office@drciprianmitache.ro"Frumusete pentru toti" - Dr. Ciprian Mitache

Cum ne remodelam dupa o pierdere in greutate

Home / Blog / Cum ne remodelam dupa o pierdere in greutate

Cum ne remodelam dupa o pierdere in greutate

Dupa o pierdere in greutate considerabila, ca rezultat al chirurgiei bariatrice sau prin dieta si exercitii fizice, este posibil ca pielea sa nu isi mai recapete tonusul normal. Din cauza lipsei de elasticitate, a grasimii in exces si a muschilor abdominali slabiti, pielea ramane cu un aspect inestetic.

lose-weight-3

Procedura de abdominolastie inlatura pielea in exces si grasimea nedorita din zona abdominala si in acelasi timp, poate strange muschii peretelui abdominal.

Abdomen tx by Dale Isaacson, MD. Baseline and 2 month follow up.

 

body-contouring-weight-loss-1

Remodelarea bratelor se face printr-un lifting de brate, pielea si grasimea in exces se elimina, in urma sa ramanand o mica cicatrice pe fata interna a bratului.

bodylift2_arml

Liftingul coapselor se face trecand prin aceiasi pasi, inciziile fiind localizate la baza coapselor si uneori, in functie de necesitati, pe fata interna a coapselor, pana la genunchi.

51f104e7f05ae5a25292e0dada24cd56

Remodelarea sanilor se face prin tehnica de lifting mamar (mastopexie), cu sau fara marirea acestora cu implanturi de silicon. Tipul de mastopexie, se alege in functie de excesul de piele si de pozitia areolelor.

mommy_mkovr9

Interventiile se vor desfasura in mai multe etape iar schema de tratament este personalizata in functie de nevoile pacientului si de zonele care ii provoaca cel mai mare disconfort.

Recommended Posts

Lasati un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informatii sau programari va rugam sa ne contactati.

Start typing and press Enter to search

sandra-bullockWhat-Madonnas-Rebel-Heart-Album-Flop-Means-Blog-FDRMX