Telefon: (+40) 735 094 337E-mail: office@drciprianmitache.ro"Frumusete pentru toti" - Dr. Ciprian Mitache

Botox vs. Acid hialuronic

Home / Blog / Botox vs. Acid hialuronic

Botox vs. Acid hialuronic

Mai mult ca sigur ati auzit sau ati vazut cum ridurile dispar miraculos cu ajutorul acestor doua substante sau cum niste buze subtiri capata volum dupa o simpla injectie. Haideti sa aflam ce inseamna de fapt fiecare…

Botox-ul cosmetic este de fapt toxina botulinica tip A, o toxina proteica produsa de bacteria Clostridium Botulinum ce acţionează la nivel neuronal prin blocarea impulsurilor transmise de la creier către muşchi prin nervi. Este tratata si moderata pentru a putea fi folosita in siguranta in procedurile de infrumusetare. Actiunea Botox-ului este de fapt foarte simpla: nervii au particularitatea de a produce acetilona, substanta care permite muschilor sa se contracteze. Injectarea cu botox inhiba nervii care contracta muschii faciali. Prin urmare, aceşti muschi se vor relaxa, pielea se va intinde si ridurile de expresie se vor diminua. Se administreaza cateva mici injectii cu Botox direct in muschii fetei, dupa ce medicul va determina exact unde trebuie sa fie aplicate, examinand modul in care se incordeaza anumiti muschi. Procedura durează aproximativ 20 minute şi nu necesită internare sau anestezie. Rezultatele devin vizibile în decurs de 7 zile, iar efectul tratamentului durează între 4 şi 6 luni.

Gresham-Cosmetic-Laser-Botox-Diagram

 

Acidul hialuronic (HA) se gaseste natural in corp si este o componenta de baza a cartilajului. De aceea Acidul Hialuronic este foarte bine acceptat de catre organism. Injectiile pe baza de Acid Hialuronic fac ridurile mai putin vizibile prin umplere si netezesc imperfectiuni ale pielii. Odata injectat in piele, acesta atrage molecule de apa şi hidrateaza zona respectiva. Tot prin injectarea Acidului Hialuronic va puteti mari buzele, acesta oferind volum buzelor subţiri. Şi pentru ca exista in mod natural in corp, nu are efecte secundare atunci cand este absorbit.  Acesta se injecteaza sub anestetezie topica locala (crema Emla) sau blocaj nervos regional (xilina cu adrenalina) si o supraveghere de 60 minute. Dupa injectare se recomanda aplicarea de comprese reci timp de 30 min si masajul usor pentru disiparea uniforma a substantei. Efectele acestui tratament nu sunt permanente deoarece Acidul Hialuronic se absoarbe de organism. De aceea, procedura se repetă la 6 luni.

Hyaluronic-Acid-Derm-Filler-1

4

1

3

2

 

 

Recommended Posts

Lasati un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informatii sau programari va rugam sa ne contactati.

Start typing and press Enter to search

Things-to-pack-for-the-beach-hatshot-red-lips-211246