Telefon: (+40) 735 094 337E-mail: office@drciprianmitache.ro"Frumusete pentru toti" - Dr. Ciprian Mitache

7 mituri despre chirurgia estetica

Home / Blog / 7 mituri despre chirurgia estetica

7 mituri despre chirurgia estetica

1. Este prea scumpa.

Operatiile estetice nu mai sunt un lux rezervat elitei. Multumita tehnologiei, in ziua de azi exista proceduri mai putin invazive la costuri reduse.

t1435zap

2. Raman cicatrici urate.

Toate interventiile chirugicale lasa in urma cicatrici. Cu toate astea, in chirurgia plastica se pune pret pe arta esteticului, pe a ascunde si minimiza cicatricile indiferent de procedura aleasa.

invisible-scar-breast-augmentation-292x292

3. Liposuctie=Pierdere in greutate.

Persoanele care iau in calcul aceasta procedura ca pe o forma de pierdere in greutate permanenta ar trebui sa stie ca slabitul si liposuctia nu sunt acelasi lucru. Liposuctia contureaza corpul eliminand grasime dar o crestere in greutate va readuce grasimea la loc. O dieta corespunzatoare si exercitii fizice sunt cea mai sanatoasa si indicata forma de a slabi sau de a te mentine chiar si dupa o liposuctie.

shutterstock_77287240

4. Marirea de sani nu este indicata atunci cand alaptezi

Multe femei alapteaza in siguranta dupa o interventie de marire a sanilor dar totul depinde de la caz la caz. Cateodata tesutul sau glandele sunt afectate in urma procedurii ca de exemplu in cazul unei reconstructii mamare in urma unei mastectomii.

blog_breastfeeding-with-breast-implants

5. Interventiile estetice sunt riscante

Ca orice alta interventie chirurgicala, chirurgia estetica are riscurile ei. Dar daca apelati la un medic de incredere, va documentati despre procedura aleasa si respectati indicatiile date, nu este cu nimic mai riscanta o procedura estetica fata de orice alta interventie.

plastic-surgery

6. Este doar pentru femei.

Noi studii au aratat o crestere de 273% din 1997 si pana in prezent in numarul pacientilor de sex masculin care au ales sa apeleze ca operatii estetice.

male-plastic-surgery

7. Botox-ul este riscant si fata va avea aspect de “fata inghetata”

Botox-ul este un produs extrem de purificat si foarte sigur. Nu cauzeaza complicatii si fata va arata perfect naturala atata timp cat este injectat de un medic certificat si cu experienta.

1587584441

 

Recommended Posts

Lasati un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informatii sau programari va rugam sa ne contactati.

Start typing and press Enter to search

unusual-stretch-marksPlastic-surgery